WhatsApp
MERHABA BEYOĞLU
300 X 250 Reklam Alanı

Yine yeni yeniden Merhaba Beyoğlu…  Merhaba her nerede olursa olsun bizi takip edenlere. Uzun bir aradan sonra kavuştuk mu? Kavuştuk, eski tadımızı, nostaljik Beyoğlu’nu sizlere yeniden yaşatırken bu günü de ihmal etmeyelim dedik. Sadece Beyoğlu’nda ki değil tüm ülkemizdeki kültür sanat gündeminden seçtiklerimizi sunalım istedik.

Eskilerin deyimiyle cüce Şubat bu sene pek de heybetli aslında çünkü dört yılda bir de olsa 29 çekiyor bu sene. O yüzden ne olursa olsun bu yıl 29 Şubat’ta bir etkinliğe katılın bence. Dört yıl sonra espriyle karışık hatırlarsınız. Tabi ki bir de kırmız güllerin havada uçuştuğu 14 Şubat var. Sevgilileri gizlice evlendiren Saint Valentine’ın ölüm yıldönümü nasıl olmuşta emperyalist düzenin bir metası haline gelmiş bilmiyorum. İlkokul çağlarında başlayıp birisi vazgeçene kadar yazışmaların sürdüğü Penfriend vardı benim zamanımda. Böylece yabancı dilinin geliştiğine inanırdı ailelerimiz ve hocalarımız. Tabi ki yazılan mektup anca üç ayda gider üç ayda da cevabı gelirdi. Benim sevgili Penfriend ’im bana sevgililer gününde Saint Valentine kartpostalları yollamıştı. Akordeon gibi birbirine bağlı altı tane kartın üstünde kalp içinde oturan pembeler giymiş çizgi karakterler vardı. Bunları teker teker sevdiğim arkadaşlarıma vermemi yazmıştı ama ben kıyıp ta hiç birin kopartıp kimselere verememiştim. Tabi ki o zamanlar böyle bir günün varlığından haberimiz dahi yoktu. Kırmızı olan her şeyin fiyatının ona katladığı Sevgililer gününde sadece yemek yiyip el ele tutuşmak dışında bir de etkinliğe katılıp o güne daha manalı kılmakta fayda var bence. Güzel bir oyun, iyi bir konser kırmızı gülden daha kalıcı olacaktır.

Bütçeniz el verdiğince kültür sanat etkinliklerini takip edin kendinizi yenilenmiş tazelenmiş hissedeceksiniz. Pahalı restoranlarda yeme yiyip karnınızı doyurmak yerine ruhunuzu doyurmaya para ve zaman ayırın.  İnanının dünyaya bakışınız hatta yürüyüşünüz değişecek kendinize güveniniz gelecektir.

Başlayalım Şubat'ta yapılacaklara…

 

 

 

 

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!