WhatsApp
Beyoğlu'nda bir İLLÜZYON MÜZESİ
300 X 250 Reklam Alanı

İLLÜZYON MÜZESİ İSTANBUL

Müze dünyada  ilk  olarak 2015 yılında Zagreb’de daha ikincisi  Berlin’de daha sonra 15 şehirde , son olarak da İstanbul  Beyoğlu’nda Narmanlı Han içinde açılmış olup  ziyaretçilere eğlenceli ve büyüleyici bir dünya  sunmaktadır.

Büyüleyici illüzyonların yer aldığı müze 3 kattan oluşmakta ve  aklınızı başınızdan alacak optik illüzyonlar, hologramlar ve sıra dışı sergilerle birlikte 60 etkinlik sunulmaktadır.

İstanbul İllüzyon Müzesi, nesiller boyu heyecan kaynağı olan illüzyonlarla interaktif ve eğlenceli bu yolculukta müzeyi keşfederken,  zeka oyunlarıyla içinizdeki Einstein’ı ortaya çıkaracak, her yaştan kesime hitap eden yapbozlar, bulmacalar ve zeka oyunlarıyla eğlenecek ve büyüleyici numaralarla göz yanılması, algı, insan beyni ve bilim hakkında yepyeni bilgiler edinecek ve gözünüzün gördüğünü beyninize inandırmakta zorluk çekeceksiniz.

İllüzyon müzesinin diğer müzelerden ayıran özelliği ise müzedeki her şeye  rahatça dokunabiliyor olmanız. İstanbul İllüzyon Müzesi’nde yer alan sihirli şeker dükkanı  Hans& Gretel’de daha önce tatmadığınız tatlar da deneyebilirsiniz.

 İllüzyon Müzesi Pazar-Perşembe 11.00-20.00  , Cuma –Cumartesi 11.00-21.00 arası ziyaret edilebilir.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!